woensdag 4 november 2015

Bangkok dag #2 en dag #3

De tweede dag in Bangkok hebben we amper wat gedaan. We liepen even door Khoa San Road en aten 's avonds bij ons hostel. Hier dus geen filmmateriaal én fotomateriaal van:(.

De derde dag gingen we echter wél iets doen, iets heel leuks zelfs. We maakten een fietstocht door Bangkok en door de jungle van Bangkok. Ook hiervan heb ik een filmpje gemaakt.


Het was onwijs vet om te doen! De natuur was prachtig en het was best eng om op de verhoogde fietspaden te fietsen. Vooral als je in je ene hand ook nog eens een camera hebt. 

Toen we 's avonds door de straten van Bangkok liepen kwamen we een Nederlandse jongen tegen. Hij was zijn camera en telefoon in een TukTuk vergeten. We probeerden hem te helpen door zijn telefoon te bellen en gelukkig kregen we de TukTuk-rijder aan de lijn. Omdat hij geen enkel woord Engels kon zijn we naar een andere TukTuk-chauffeur (Suchat!) gegaan om te vragen of hij ons kon helpen. Na een lange tijd heen-en-weer-gebel kwam -thankgod- de TukTuk-chauffeur de mobiel en en camera brengen. Om dit te vieren hebben we met z'n drietjes heerlijk gegeten bij ons hostel.

Hieronder nog enkele foto's van deze dag.

De bootjes waarmee wij en de fietsen naar de jungle werden gevaren.

Tijdens onze lunchpauze in de jungle aten we heerlijke Padthai. Echt, dit was zó lekker!

Bananenboompje.

Op het eiland bezochten we ook een tempel. We mochten op de gong slaan en iedereen kreeg ook zo'n soort briefje.

De mannen mochten ook kick-boxen.

Onze grote vriend Suchat die ons hielp om de mobiel en de camera terug te krijgen. 

Ik hoop snel weer meer filmpjes te maken, maar ik ben nu helaas nog even druk met tentamens (het zware leven van een studente...).

ลาก่อน!
(Doei in het Thais. En ja, ik heb het opgezocht via google translate *schaam*)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten